Restaurants moeten de stijgende prijzen van inkoop voedsel door bereken in hun verkoopprijs

Restaurants moeten de stijgende prijzen van inkoop voedsel door bereken in hun verkoopprijs

Foto door: Madelief Bakker

Utrecht Zuid- Alles wordt duurder in Nederland door de inflatie. Dit is slecht nieuws voor restaurants, aangezien ze hierdoor hun prijzen genoodzaakt zijn te verhogen. Het inkopen van voedsel wordt voor hun namen;ijk duurder.

Over de auteur

Madelief Bakker

Madelief Bakker is geboren op 14 mei 2003 in Hoorn. Anderen vinden haar een sociaal en lief persoon die doelgericht te werk gaat. Ze studeert journalistiek aan de Hoge School Utrecht en zit in haar eerste jaar. Haar interesse ligt vooral bij media en misdaad. Later zou ze graag een eigen bedrijf willen opstarten. Madelief gaat in haar vrije tijd graag leuke dingen doen met vrienden of wandelen met haar hond Flo in het park.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.