Hakken, Harde muziek en illegale pillen over 2 maanden gaat de Thunderdome weer trillen

Hakken, Harde muziek en illegale pillen over 2 maanden gaat de Thunderdome weer trillen

Dichterswijk – Het wereldberoemde dancefeest Thunderdome keert na 2 jaar afwezigheid op 11 december terug in de Jaarbeurs in Utrecht. Van 1992 tot 2012 was de Thunderdome vaste prik in de Jaarbeurs, maar laste tot de comeback in 2017 een pauze in. Na de laatste editie van het bekende hardcore evenement in 2019 is het dit jaar 2021 weer raak. Het grote gabberfestijn zal het eerste grote feest zijn met de nieuwe coronamaatregelen.

Veel fans hebben er zin in. Zo ook Hardcore fan Romy (19) ‘ik ben al 2 jaar fan van hardcore maar dit wordt mijn eerste grote feest’. Vooral na de saaie coronaperiode snakte ze naar een groot concert. De kaartjes voor dit jaar worden dus besteld en ze verwacht ‘veel leuke DJ’s en een groot knalfeest vooral omdat veel mensen bijna 2 jaar hebben stilgezeten’.

Aan mensen geen tekort in de jaarbeurs want de organisatie verwacht tienduizenden mensen van de oude garde tot de nieuwste generatie, die met het 29-jarige bestaan een ‘ode aan de hardcore zullen vieren’ op 11 december van 22:00 tot 07:00. Informatie over de artiesten line-up en de kaartverkoop volgen de aankomende weken.

Over de auteur

Just van Westen

Just van Westen (18) Student Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Woont zijn hele leven in Enkhuizen en ambieert een toekomst in de sportjournalistiek. Werkt als kok in een restaurant en interesses liggen in film, Voetbal en acteren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.