Rijkswaterstaat sluit A12 tussen Oudenrijn en Reeuwijk

Rijkswaterstaat sluit A12 tussen Oudenrijn en Reeuwijk

foto: pexels.com

Utrecht – Vanwege verkeersonderhoud ligt de A12 tussen knooppunt Oudenrijn en Reeuwijk er de komende tijd uit. Rijkswaterstaat maakte de plannen in juni al bekend, maar nu worden deze in werking gezet. De wegwerkzaamheden zullen plaatsvinden van 27 september tot 7 oktober.

Maandag 27 september om 21:00 wordt de A12 tussen knooppunt Oudenrijn en Reeuwijk afgesloten vanwege wegwerkzaamheden. De afsluiting van de snelweg heeft grote gevolgen voor het vervoer, omleidingen zijn nog niet bekend en als je eromheen zal moeten dan ben je gemiddeld een uur langer onderweg.

Medestudent Marijn Boogaard interviewde lactatiekundige Geralde Colli die ook wat te zeggen had over de afsluiting ‘Ik gebruik de A12 erg veel, doordat deze word afgesloten zal ik een alternatieve route moeten zoeken en dat kan ervoor zorgen dat ik te laat kan gaan komen op afspraken die ik gemaakt heb. Het is belangrijk dat ik deze afspraken wel haal, omdat de afgesproken tijden de voedingstijden zijn van een kind.’

Het asfalt wat er nu ligt had veel schade en was dus toe aan vervanging. Het wegdek zal worden vervangen door een nieuwe toplaag van geluid reducerend asfalt. Dit houdt in dat de omwonenden minder last zullen hebben van de veel langsrijdende auto’s.

Interview Marijn Boogaard.

https://soundcloud.com/ruben-gielink-171654081/interview-geralde-colli-mixdown/s-2guk8BbH0hd

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *