Knutsel evenement Kreadoe is weer begonnen

Knutsel evenement Kreadoe is weer begonnen

Utrecht РKreadoe  het evenement van Jaarbeurs Utrecht voor jong en oud, waar alles draait om knutselen en bakken is weer terug. Drie hallen gevuld met winkeltjes en leuke workshops vol knutsel artikelen. Ook nu veel digitaal is en corona nog niet weg is komen er toch veel mensen op het evenement af.

Kreadoe is een knutsel evenement van Jaarbeurs Utrecht. Ondanks dat veel digitaal is tegenwoordig komen er veel mensen af op het 5 daagse evenement. Mensen jong en oud zijn aanwezig en zijn weer blij om evenementen Kreadoe te kunnen bijwonen.

Denise Dullemans is de eigenaresse van kralenpen.nl en staat voor het eerst op de Kreadoe. Denise is gestart in Januari met haar bedrijf en kijkt er naar uit om mensen kennis te laten maken met haar kralenpennen. Veel mensen die komen zijn opzoek naar een nieuwe hobby om minder met hun telefoon bezig te zijn of gaan opzoek naar nieuwe materialen om mee kennis te maken die zij kunnen gebruiken tijdens het knutselen. Het evenement Kreadoe is in de Jaarbeurs van 27 oktober tot 31 oktober 2021.

https://soundcloud.com/amber-van-de-kuil/knutsel-evenement-kreadoe-is-weer-begonnen?si=0c1dc4ea0dd64bb2b7873ece22adaa3a

Over de auteur

Amber van de Kuil

Amber van de Kuil heeft haar Media Redactiemedewerker opleiding afgerond en besloot daarna de vervolgopleiding Journalistiek te studeren aan de Hogeschool Utrecht. Haar passies liggen bij camera journalistiek, radio en podcasting. Met haar ervaring bij OUT.TV Media weet ze al veel over de entertainment journalistiek. Ze wil haar kennis verbreden op het gebied van maatschappelijke thema's en bijzondere verhalen van anderen in beeld gaan brengen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.