Ongezonde voedselaanbod Utrecht in tien jaar tijd explosief gestegen

Ongezonde voedselaanbod Utrecht in tien jaar tijd explosief gestegen

Utrecht – Het aantal verkooppunten van ongezond voedsel in Utrecht is in de afgelopen tien jaar van 276 naar 361 zaken gestegen, dit komt neer op een stijging van meer dan dertig procent. Dit blijkt uit het data-onderzoek van Pointer, het platform van de KRO-NCRV voor onderzoeksjournalistiek. Verslaggever Dani Logman ging zelf op onderzoek uit en sprak onder andere met Thomas de Beus, journalist bij het platform Pointer. luistert u naar het verslag hieronder

Over de auteur

Dani Logman

Dani Logman (2000) is een beginnend journalist uit Arnhem, studerend aan de school voor journalistiek te Utrecht. Binnen zijn producties hebben de maatschappij en sociale zaken een belangrijke rol. Alle thema`s van jeugdproblematiek tot de klimaatcrisis zijn aan Dani toe besteed. Als journalist vind Dani het belangrijk om een transparante informerende rol te hebben binnen de maatschappij. Deze journalistieke producties kunnen verschillen van audiovisuele producties tot artikelen en reportages.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.