Flinke wachttijden bij het CBR in Rijswijk

Flinke wachttijden bij het CBR in Rijswijk

Examen afleggen in Rijswijk voor je Auto rijbewijs is niet zo makkelijk in corona tijd.  De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat zowel theorie als praktijk examens op hun gat zijn komen te liggen. De wachttijden zijn erg pijnlijk te noemen.

Wanneer je wilt afrijden voor je praktijk examen in Rijswijk kan je minimaal tweeënhalve  maand daarop wachten. Bij een theorie examen is dat zelfs drie maanden. Dat is het gevolg van maanden waarin geen examens mochten worden afgenomen in verband met de  Lockdowns.  Leerlingen die een examen gepland hadden staan krijgen hierin ook nog eens voorrang. Dit gaat om ruim 600.000 leerlingen en dat neemt tijd in beslag.

Het CBR in Rijswijk is blij dat het weer mag rijden , maar vindt dat het wel iets te lang heeft geduurd. Alex Wouters, medewerker van het CBR zegt het volgende:´´ Het had eerder gekund en dat is simpelweg jammer. Nu hebben we toch flinke wachttijden staan en dat is ronduit vervelend´´. Wel wil hij benadrukken dat hij tevreden is over de gang van zaken binnen het CBR op dit moment. ‘’ De wachttijden zullen snel minder worden.. We hebben een goede visie dus daar ben ik van overtuigd’’.

Het CBR in Rijswijk heeft dus alle vertrouwen in de toekomst en dat is een mooi teken. Het zal de komende tijd nog even zwaar worden met de wachttijden is de verwachting , maar er is snel licht aan het eind van de tunnel.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *