“Ik wil gewoon meer positiviteit verspreiden”

Priscilla zet make-up bij een van haar klanten

Priscilla is student aan de Hogeschool Rotterdam en studeert Associate Degree Onderming. De keuze voor deze opleiding is bewust gemaakt. Al vanaf haar negentiende heeft ze de visie gekregen om van haar passie met make-up iets professioneels te doen. Dat heeft zij begin november ook gedaan en is daarom ook een Instagrampagina ‘MakeupbyCiCi’ gestart.

Het opmaken van mensen gebeurt nu nog vanuit de omgeving van Priscilla. “Ik wacht even totdat het steady is, om buiten mijn kring om mensen te benaderen”, zegt Priscilla. Het coronavirus is ook een van de redenen dat ze is gestart met haar nieuwe loopbaan. In de media is steeds meer te lezen over de eenzaamheid en groeiende mentale problemen onder de samenleving. “Ik wil gewoon meer positiviteit verspreiden en mensen mooie laten voelen.”

Priscilla’s doel is niet alleen mensen opmaken. Ze wil zo hoog mogelijk groeien en als het kan ook een eigen make-up lijn om te beginnen. De eyeliner is het eerst wat zij op de markt wil brengen, omdat Priscilla vanaf het begin geobsedeerd is met dit onderdeel van de make-up. “Mijn vriendin had echt een zwarte kohl liner gezet en ik was er helemaal weg van.”

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *