Rotterdamse familie deelt oliebollen uit samen met OZC

Bewoners van Rotterdam-Zuid zijn op 29 december flink verrast met gratis oliebollen. Mede Rotterdammer Judith deelt samen met haar twee dochters en man meer liefde uit, nu dat het jaar 2020 eindigt. Samen met korfbalvereniging OZC hebben zij ervoor gezorgd dat er in totaal 1200 oliebollen worden gemaakt om gratis uit te delen. Voor de leden van korfbal is er een drive-thru om het zo veilig mogelijk op te halen. 

In totaal zijn er vierenzestig huizen verblijdt met de oliebollen. De twee dochters Jasmijn en Merel zijn leden van de vereniging en staan te springen om de ouderen een blij te maken met de oliebollen. Het is niet het eerste initiatief dat het gezin heeft opgezet voor flat. De bewoners hebben foto’s, tekeningen en zelf knuffels van de familie gekregen. “Ik wilde de mensen een leuke afsluiting van het jaar geven”, zegt Judith.

Voor twee bewoners van de flat zijn de oliebollen een mooi gebaar om liefde te verspreiden. “Vaak worden ouderen maar een beetje weggeschoven of gezien als een last, dus dit is maakt mij echt blij”, zegt een bewoner. Als beloning kregen de meisjes een euro en een cadeautje.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *