Westfield Mall of the Netherlands opent deuren voor bezoekers

Westfield Mall of the Netherlands opent deuren voor bezoekers

LEIDSCHENDAM – Afgelopen donderdag 18 maart opende een nieuw gigantisch winkelcentrum officieel haar deuren in NederlandDe Westfield Mall of the Netherlands. Het winkelcentrum heeft een oppervlakte van 117.000 vierkante meter en bestaat uit 280 winkels, waaronder ook horecagelegenheden. Daarnaast is er een bioscoop, een spa en een selfiemuseum. 

Het winkelcentrum bevindt zich midden in de Randstad, in LeidschendamVoor inwoners van steden uit de buurt zoals Den Haag, Zoetermeer en Delft is het makkelijk aan te reizen. Zo is er bijvoorbeeld een tram- en busverbinding voor de deur, zijn er 4000 parkeerplaatsen en is er een stalling voor 1500 fietsen. 

In eerste instantie stond de officiële opening al ergens in oktober 2020 gepland, maar door de coronamaatregelen op dat moment werd deze uitgesteld. De opening werd verplaatst naar maart 2021. In februari kwam er een bericht dat de opening misschien nogmaals uitgesteld zou worden, maar door versoepelingen van de coronamaatregelen was dit niet nodig en kon het winkelcentrum op 18 maart 2021 geopend worden voor publiek. 

Ondanks dat er vanwege de huidige coronamaatregelen nog weinig gewinkeld kan worden, was het op de dag van de opening en een aantal dagen erna enorm druk in het winkelcentrum. Veel mensen uit de buurt kwamen even langs om de plek te bewonderen. Het is bij de meeste winkels in het winkelcentrum wel mogelijk om te shoppen op afspraak of om gebruik te maken van de zogenoemde ‘Click & Collect service. De essentiële winkels zijn wel gewoon open. 

Op vrijdag 2 april (Goede Vrijdag) staat er een extra opening op de planning.  

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *