Succes dankzij corona

Succes dankzij corona

Kantoor Martijn Poolen Door: Quinten van der Werff

Amersfoort 

Sinds de coronacrisis zijn er in Nederland veel ondernemingen die het zwaar hebben door veel maatregelen die genomen worden tegen het virus. Maar er zijn ook bedrijven die er juist op vooruit zijn gegaan. Zo heeft het bedrijf van Martijn Poolen genaamd LearningHeroes sinds afgelopen zomer een enorme groei doorgemaakt. 

Het bedrijf maakte voor corona online leerplatforms. Nu ontwikkelen ze voor veel nieuwe klanten nieuwe soorten communicatiemiddelen en vervullen ze hun technische wensen.   Poolen zag het niet meteen aankomen dat het virus voor klanten zou zorgen. In maart merkten ze nog niet veel van corona, maar was Poolen wel nog onzeker over de toekomst, omdat veel klanten van zijn bedrijf minder omzet maakten door de maatregelen tegen het virus.  

 Sinds juni is het aantal klanten verviervoudigd, omdat veel meer online meetings gedaan worden en LearningHeroes biedt goede vorm van online communicatie aan. De vraag is of na corona het bedrijf ook nog goed blijft lopen. Volgens de eigenaar van het bedrijf wel: ‘’Er is een mindset veranderd.’’ Volgens hem zal het een nieuwe standaard worden om online meetings te doen. Wel denkt hij dat het iets zal afvlakken, maar het blijft zeker populair. 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *