Daan: ‘’Ik had dit jaar anders voor me gezien’’

Daan: ‘’Ik had dit jaar anders voor me gezien’’

Bureau student Door: Quinten van der Werff

Amersfoort 

Daan (18) woont sinds dit schooljaar op kamers en had dit jaar zich anders voorgesteld dan dat het nu gelopen is. Hij is lid van de vereniging Veritas, maar hij heeft nog maar weinig gemerkt daarvan. Er zijn geen feestjes en het schoolleven is ook alleen maar op zijn kamer. 

Net als veel andere studenten voelt Daan zich eenzaam: ‘’Er is zo weinig contact met andere studenten dan je huisgenoten, terwijl dit de tijd van je leven zou moeten zijn.’’ Hij voelt heel erg dat hij graag dingen wil doen met mensen, maar begrijpt ook dat dit niet kan door het virus. Maar wel vindt hij dat er nog maar weinig wordt gedaan voor de studenten die zich eenzaam voelen. 

Ook het vormen van een club verloopt dit jaar niet soepel. Normaal gesproken krijg je een aantal weken om een club te vormen in het begin van een schooljaar, maar dit jaar zijn ze nog steeds bezig met het vormen van clubs.  Nu gaat het vormen van een club door met kleine groepjes bijna elke avond af te spreken en zijn de clubs die gevormd zijn nog niet eens met z’n alle bij elkaar geweest en is het dus lastig om te weten of de club goed bij elkaar past. 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *