Studenten Herman Brood Academie bouwen “Clickt”

Studenten Herman Brood Academie bouwen “Clickt”

UTRECHT– De Herman Brood academie (HBA) heeft het platform “Clickt” gelanceerd. De website is gemaakt door studenten en docenten van de HBA. De reden voor het maken voor deze website is het toch kunnen op doen van praktijkervaring in de tijden van deze coronacrisis en zo ook eenzaamheid onder jongeren tegen te gaan. Er worden livestreams gehouden, podcasts gemaakt, interviews gehouden en muziekoptredens gegeven.

Rosa Visser is studente aan de Herman Brood academie. Samen met mede studenten hoort Rosa bij het team “aan tafel met Gillby” waarbij Rosa de media/communicatie en design voorbereid met 2 anderen studenten.  Er worden veel meer events georganiseerd dan “aan tafel met Gillby”, maar alles is wel muziek gerelateerd.

Clickt is ontstaan door docenten van de HBA die hard hebben gewerkt om het idee tot stand te laten komen vertelt Rosa visser. “Studenten mogen projecten bedenken en uitvoeren met begeleiding van de docenten. Het gaat niet alleen over artiesten en professionals binnen de school maar ook buiten de school. Iedereen kan het volgen”.

Als het coronavirus onder controle is en evenementen weer mogelijk zijn, blijft het platform Clickt bestaan. “Clickt blijft sowieso bestaan als online evenementen niet meer nodig zijn. We hebben plannen moeten maken die volgende leerjaren kunnen oppakken. Clickt wordt meegenomen in de lessen”. Vertelt Rosa visser.

Met Clickt is het voor studenten van de Herman Brood Academie mogelijk gemaakt om hun vaardigheden verder te ontwikkelen en voor gebruikers om te genieten van muziek en ander entertainment.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *