De Kartfabrique opent restaurant voor afhaal: burgers, bites, friet en drankjes

De Kartfabrique opent restaurant voor afhaal: burgers, bites, friet en drankjes

Utrecht – De Kartfabrique Utrecht heeft een spannende mededeling gedaan op hun Instagram vanochtend. Ze gaan open voor afhaal. Het idee is dat je met de auto over het kartcircuit moet rijden om je eten op te halen.  

 “Een rondje over het circuit met je auto duurt ongeveer 10 minuten. Je hebt 7 ‘pitstops’ waarbij elke keer iets gebeurt, het is dus een echte ‘expierence’!” vertelt Jasmijn de Noord van de Kartfabrique enthousiast. Ze noemen het de Kartfabrique Drive-Thru. 

Sinds 15 december is de Kartfabrique gesloten voor indoor activiteiten, dat was het gevolg van de tweede lockdown. De schaatsbaan mocht wel geopend blijven, maar op 22 december moest ook de schaatsbaan de deuren sluiten. Ondanks dat er meerdere schaatsbanen open waren zag de gemeente Stichtse Vecht de schaatsbaan van de Kartfabrique als evenement. Liet de Kartfabrique weten via een instagram post. 

De Kartfabrique is dus al een lange tijd dicht maar ze hebben zeker niet stil gezeten. “We zijn al ongeveer anderhalve week bezig om alles in de details perfect te maken.” Aldus de Noord 

De ‘Drive-Thru’ lijkt een ideale oplossing voor deze tijd. Je kan een tijdslot reserveren in het weekend vanaf vrijdag tot en met zondag. Op vrijdag zijn ze geopend van 16:00 tot 20:00, zaterdag en zondag van 12:00 tot 20:00.  

Aanstaande vrijdag is de eerste dag dat ze open zijn. Je moet vooraf bepalen wat je gaat eten. Je kan kiezen uit vijf verschillende menu’s bestaande uit burger of hotdog, met verse friet met saus en een frisdrank naar keuze. 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *