Eetcafé Pandarve krijgt “Het hart voor Zeist”

Eetcafé Pandarve krijgt “Het hart voor Zeist”

Eetcafé Pandarve met het "Hart voor Zeist" voor het raam

ZEIST – Het eetcafé Pandarve heeft het Hart voor Zeist voor de horeca afgelopen maandag in ontvangst genomen. Organisatie Stadslab Zeist willen ondernemers een hart onder de riem steken in deze tijden. Inwoners van Zeist konden in verschillende categorieën stemmen op hun favoriete onderneming. Pandarve heeft het Hart van Zeist gewonnen in de categorie horeca.

Stadslab Zeist
Stadslab Zeist is een beweging van stadsmakers die samen pionieren en bouwen rondom de sleutelwoorden verbinding, sociale inclusiviteit, cultuur, creatief en duurzaam ondernemerschap. Stadslab Zeist is opgericht door de inwoners uit Zeist en ondernemers uit Zeist en wordt ondersteund door onder andere de gemeente Zeist, Kunstenhuis de Bilt-Zeist en Bibliotheek Idea.

Hart voor Zeist
Het stadslab vraagt met deze campagne aan Zeist om mee te denken welke persoon of organisatie het door corona moeilijk heeft en een hart onder de riem te steken en met elkaar verbinden. Zeistenaren konden een persoon of organisatie nomineren voor het Hart voor Zeist. Uit de nominaties zijn vijf personen en organisaties gekozen. Die deze steun in de vorm van een lichtgevend hart mochten ontvangen.

Eetcafé Pandarve
Pandarve was genomineerd in de categorie Horeca. De heerlijke lunches, borrels en diners worden tegenwoordig bij de gasten thuisbezorgd. Pandarve heeft in deze tijden ervoor gezorgd dat de ziekenhuismedewerkers van het Diakonessehuis in Zeist en alle winkeliers van het centrum een heerlijke lunch kregen. Schrijft Stadslab Zeist op hun Instagram. “Keer op keer bedenkt Pandarve leuke en lieve acties. Niet alleen, Pandarve gaat daarvoor ook samenwerken aan met andere lokale ondernemers zoals Slijterij Ossendrijver en tijdens Valentijn met Wai Wurrie. Pandarve blijft ondanks Corona sterk en innovatief.”

Zelf schrijft eetcafé Pandarve op Instagram dankbaar te zijn voor het gunnen van het “Hart voor Zeist”. “Afgelopen dinsdag hebben Daisy en Beau het hart voor Zeist in ontvangst genomen. We hebben ‘m een mooi plekje bij het raam gegeven… en daar hangt hij prachtig!”.  Ze bedanken iedereen voor de lieve woorden, steun en felicitaties die ze hebben ontvangen van hun gasten in deze gekke tijden. Ook bedanken ze Stadslab Zeist voor het initiatief en hun inzet met het art project “Hart voor Zeist”.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *