Inschrijvingen geopend voor cursus ‘Politiek Actief!’

Inschrijvingen geopend voor cursus ‘Politiek Actief!’

Cursus Politiek Actief. Foto: Gemeente Stichtse Vecht

Voor iedereen die zich al interesseert in de politiek of zich er nog dieper in wilt verdiepen organiseert de griffie van gemeente Stichtse Vecht vanaf mei de cursus ‘Politiek Actief!’

In samenwerking met ProDemos biedt gemeente Stichtse Vecht haar inwoners de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen van de lokale politiek. De cursus is bedoelt voor iedereen die erover nadenkt politiek actief te worden, maar nog niet precies weet wat de mogelijkheden zijn om dit waar te maken. Daarnaast is de cursus zeer geschikt voor mensen die willen weten hoe zij meer invloed kunnen uitoefenen op de lokale besluitvorming.

De cursus bestaat uit drie (wegens Corona digitale) bijeenkomsten waarin je meer leert over de gemeente, kennis maakt met raadsleden, en les krijg in hoe je moet debatteren en invloed kunt uitoefenen op een bestuur. Vanaf donderdag 20 mei 2021 gaat de eerste bijeenkomst van start, en twee de daaropvolgende donderdagen wordt die vervolgd. Er is mogelijkheid mee te doen in de ochtend, middag, of avond. Stichte Vecht roept op om bij alle drie de cursussen aanwezig te zijn.

Aanmelden kan via deze link. Er zijn maar 15 plekken beschikbaar per cursus.

Bij vragen kun je contact opnemen met de griffie van gemeente Stichtse Vecht via griffie@stichtsevecht.nl

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *