Maaltijden bezorgen tijdens de sneeuw

Maaltijden bezorgen tijdens de sneeuw

Het is ons allemaal niet ontgaan, de sneeuw. Afgelopen zondag 7 februari begon het hevig te sneeuwen in heel het land en was het code oranje. De maaltijdbezorgers van domino’s hadden hier dan ook last van.

In Zuid–Holland viel ongeveer 15 centimeter sneeuw. Leuk zou je denken, maar niet voor bezorger Ilja Metsaars uit Rotterdam.  De hevige sneeuw heeft er voor gezorgd dat hij niet kon bezorgen. ‘’ Ik baal er echt van want ik heb twee dagen niet kunnen werken waardoor ik toch geld misloop’’.

Door de weersomstandigheden is domino’s alleen open geweest voor afhalen er is dus een kans dat ze veel zijn misgelopen, omdat veel omzet wordt gedraaid door bezorgbestellingen. Uit voorzorg had domino’s er voor gekozen om alle bezorgers thuis te laten. Dit was een goed besluit. Veiligheid van je werknemers is erg belangrijk.

Nu er de aankomende dagen geen nieuwe sneeuw wordt verwacht mag er weer worden bezorgd vanaf woensdag 10 februari. Voor veel jonge bezorgers zoals Ilja is dit fijn, zo kunnen ze toch nog wat verdienen.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *