Eindbaas van de week; Youri den Dekker

Eindbaas van de week; Youri den Dekker

De Rotterdamse Youri den Dekker (20) is een entertainer pur sang. Hij besloot een dinosaurus pak te kopen en verwierf hiermee veel populariteit. Maar hoe is de ”dansende dino” tot stand gekomen?

Youri wilde graag TikTok filmpjes maken, het probleem was echter dat hij zijn hoofd niet wilde laten zien. Hij wilde wat anders verzinnen en kwam per toeval uit bij een Facebook advertentie van een dinosaurus pak. Toen dacht Youri ”waarom zal ik die niet halen en dan kijken of het wat wordt”. Wat geworden is het zeker. Het verhaal van Youri werd begin februari opgepikt door het AD, Metronieuws en zijn video is ook gedeeld in de talkshow van Humberto Tan. Na vele aanvragen van verschillende media is het inmiddels wat rustiger geworden. Het doel van Youri is echter niet veranderd ”Ik wil mensen nog steeds opvrolijken in Corona tijd door rond te lopen in een dino pak”.

De reacties die Youri krijgt zijn veelal positief, soms zitten er ook wat negatieve reacties tussen, zo wordt Youri soms uitgelachen wanneer hij rondloopt in zijn pak. Inmiddels is Youri gestopt met zijn opleiding omdat hij het ”niet meer zo interessant vond”. Er zijn natuurlijk ook niet veel dingen interessanter dan rondlopen in een dinosaurus pak. Toch is hij wel opzoek naar een nieuwe studie, want, ”ik ben nog niet klaar met leren” aldus Youri.

Youri heeft in 2019 ook zijn eigen bedrijf gestart, genaamd SocialMonkey. Het bedrijf is gespecialiseerd in het beheren en verbeteren van sociale media accounts. Met als doel het uit handen nemen van andermans zorgen. Sinds kort is hij ook actief als figurant bij verschillende casting bureaus.

Als afsluitende boodschap wilt Youri meegeven om jezelf te zijn. ”Vrolijk andere op door iets leuks te doen”. En daarom is Youri den Dekker de Eindbaas van de week

We zijn opzoek naar nog meer eindbazen op te portretteren voor deze nieuwssite. Stuur ons graag een bericht als je een mooi en sterk verhaal hebt! Wie weet komt u ook als eindbaas in de krant!
Contactgegevens
Instagram: svjrotterdam
Email: svjrotterdam@gmail.com
Tel redactie: +31618598775

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *