Jeugd vakantiepaspoort weer verkrijgbaar

Jeugd vakantiepaspoort weer verkrijgbaar

Aan alle leerlingen van basisscholen in Rotterdam en Capelle aan den IJssel wordt deze week het Jeugd vakantiepaspoort in de klas uitgedeeld. Met dit paspoort kunnen kinderen van 4 tot 12 met korting of zelfs gratis naar 160 verschillende bestemmingen.  

“Het Jeugd vakantiepaspoort is een boekje met 160 plekken waar basisschoolkinderen gebruik van kunnen maken met korting, of ook gratis. Alle basisschoolleerlingen in Rotterdam en omstreken krijgen dit vanuit school. Als je in een andere gemeente woont en bijvoorbeeld bij je opa en oma op bezoek komt in de buurt van Rotterdam kan je het aanschaffen op verschillende puntenHet kost dan wel €4,50”, vertelt Brigitte Moratis, woordvoerder van gemeente Capelle aan den IJssel.

Verschillende activiteiten
In het boekje staan dus allerlei verschillende activiteiten. “Er staan echt allemaal leuke dingen in; van musea tot zwembaden. Indoor-speelparadijzen, creatieve workshops, kinderboerderijen, noem maar op. Ook het Capelse glow golfen en skatefever doen mee aan dit initiatief. Dus voor ieder wat wils”, vertelt Moratis.

Regio Rotterdam
Deze activiteiten zijn vooral te vinden in de regio Rotterdam. “Er zijn hele laagdrempelige activiteiten waar je bijvoorbeeld op de fiets gewoon naar toe kan met papa of mama”, vertelt Moratis. Maar buiten de regio Rotterdam zijn er ook activiteiten te vinden. Zoals in Den Haag; Madurodam of in Wassenaar; Duinrell.

Waar verkrijgbaar?
Het paspoort is voor €4,50 verkrijgbaar op verschillende punten in de regio Rotterdam. Overigens kunnen mensen met een Rotterdampas gratis een exemplaar ophalen. Meer informatie over het paspoort is te vinden op; www.jeugdvakantiepaspoort.nl/

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *