Bak met gemak

Bak met gemak

Utrecht – Het is bijna kerst. Heb jij al een prachtige kerstboom lopen versieren? Wezen shoppen om de mooiste cadeaus onder de kerstboom te leggen? Misschien heb je wel wat leuke kerstkaarten naar vrienden of familie gestuurd. Wat echter ook niet kan ontbreken tijdens de kerstdagen is heerlijk eten. Wij waren benieuwd hoe het eraan toegaat in de keuken en dus zijn wij een kijkje gaan nemen bij Niels Kos.

 Er zijn verschillende gerechten die gemaakt worden tijdens de kerst. De ene vindt het lekker om een tomatensoepje vooraf te doen. De ander begint met een garnalencocktail. Vervolgens kan je vlees eten in de vorm van een beef wellington of kerstham. Andere mensen kiezen ervoor om te gaan gourmetten. Maar ook bakken is erg populair tijdens kerst.

Niels Kos is een van die mensen die graag bakt. Hij bakt het allerliefste taarten. Hij bakt taarten in alle soorten en maten voor verschillende klanten. De hele buurt bestelt hun taarten bij hem en komen die vervolgens afhalen. Wij hadden voor de redactieleden van UPD8 nog een taart nodig. Daarom zijn wij even langsgegaan bij hem om te kijken hoe dat precies in zijn werking gaat.

 

 

 

 

 

 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *