De Parade eindigt tour met perfect zomerweer

De Parade eindigt tour met perfect zomerweer

De Parade

De Parade is het enige reizende theaterfestival. De tournee start naast het Parktheater in Eindhoven. Daarna reizen we met alle artiesten, medewerkers, tenten en restaurants via het Westbroekpark in Den Haag door naar het Moreelsepark in Utrecht en sluiten traditiegetrouw af in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam.

Op De Parade spelen zo’n 80 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen voor jong en oud in de theatertenten. Deze laatste zomerweek kunnen bezoekers nog genieten van de voorstellingen. Er is echter veel meer te doen op het terrein wat voorheen het Martin Luther King park was waar niks meer van terug te zien is. Het park is volledig omgetoverd tot een evenement, de locatie is tot in het detail aangekleed met een circus thema. Er is veel meer te doen dan alleen een voorstelling bezoeken. Er staat tientallen foodtrucks en barretjes waar lekkernijen vandaan gehaald kunnen worden.

“De Parade is een heel toegankelijke manier voor bezoekers om kennis te maken met theater. We hopen dat ze voor andere periodes in het jaar gemotiveerd worden om naar een voorstelling te gaan. Daarnaast geven we veel nieuwe gezichten een kans om hun publiek wat te vergroten. Dat zijn naast een leuke dag en gezelligheid twee aspecten die belangrijk zijn voor de Parade”, vertelt Nadine van Pinxteren, pers en marketing van de Parade.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *