Achterhaald forum van een pedofielennetwerk op darkweb 

Achterhaald forum van een pedofielennetwerk op darkweb 

Volgens stichting Free a Girl, die recentelijk een Instagram post heeft gemaakt, zijn pedofielen op het darkweb op jacht naar vluchtelingenkinderen. Dit is het web dat niet rechtsreeks toegankelijk is via zoekmachines.

Voorzitter van de partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit (PNVD), Nelson Maatman, vindt dat de overheid zich niet moet bemoeien met de seksuele interactie van 2 individuen. Ongeacht de leeftijd hiervan. Hij geeft aan dat stichting Free a Girl onterecht een groep stigmatiseert door één uitspraak van een forumlid naar buiten te brengen.

De stichting zelf wilde geen interview afleggen, waardoor het onduidelijk is of het achterhaalde bericht op het forum daadwerkelijk een bedreiging vormt voor onze maatschappij.

Het is namelijk zo dat het sinds 8 februari 2021 niet eens meer mogelijk is om een interlandelijke adoptie aan te gaan. Deze regeling is toentertijd spoedig ingetreden. Dit nadat de Nederlandse overheid jarenlang wegkeek van misstanden bij interlandelijke adoptie (Rijksoverheid.nl).

Dat er momenteel meerdere pedofielen in Nederland rondlopen of hebben rondgelopen met deze gedachtegang is dus niet uit te sluiten.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *