Nieuwe film van de filmreeks After is uitgekomen!

Nieuwe film van de filmreeks After is uitgekomen!

Nadat we vanaf 18 oktober 2019 hebben mogen genieten van de film After, kunnen we nu weer naar de bioscoop! Het tweede deel van de verfilmde boekenreeks van de schrijver Anna Todd is nu te zien! 

Na de eerste twee boeken te hebben gelezen en de eerste film te hebben gezienben ik erg fan geworden van de storyline over Hardin en Tessa (de hoofdrolspelers). Ik stond dan ook te poppelen om de tweede film in de bioscoop te gaan bekijken. Hoge verwachtingen dus! 

Een bioscoopbezoek heeft tegenwoordig een andere sfeer gekregenDe lege zalen en het dringend advies voor het dragen van een mondkapje, kan ervoor zorgen dat mensen sneller geneigd zijn dit uitje uit te stellenEchter is op het moment dat Hero Fiennes Tiffinin (éévan de hoofdrolspelers) in beeld komt deze vervelende sfeer in de bioscoop allemaal weer vergeten. We kijken dan 106 minuten lang naar twee gepassioneerde acteurs die de liefde van het scherm laten spatten. 

Het verhaal gaat over een verliefd koppel. Ze komen net uit een break up. Hardin heeft namelijk dingen gedaan die het vertrouwen van Tessa hebben geschaad. De vraag is of dat ze hem kan vergeven. Ze geven namelijk wel heel erg om elkaar. Kortom een verhaal over liefde, vertrouwen en passie.  

Helaas is dit niet genoeg om mij omvergeblazen achter te laten. Voor de mensen die de boeken niet hebben gelezen kan ik me voorstellen dat sommige scènes een beetje uit de lucht komen vallen. In het boek staan veel essentiële details die niet terugkomen in de film. Hierdoor verliest de film veel intimitiet. Dit is echter ook niet mogelijk als je zeshonderd pagina’s probeert samen te vatten in een film van minder dan twee uur.  

Deze film was dus achteraf een minder groot succes dan verwachtDit hoeft niet te betekenen dat de mensen die de boeken niet hebben gelezen deze mening met mij zullen delen. Je weet natuurlijk niet wat je mist als je de boeken niet hebt gelezen. Ik kan begrijpen dat het beeld van de verliefdheid tussen Hardin en Tessa, samen met de originele verhaallijn, ervoor zorgt dat veel mensen al fan zijn. 

 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *