Winterhoroscoop 2021

Winterhoroscoop 2021

Welkom in 2021! Zal deze winter helemaal jouw seizoen worden? Of raak je je baan kwijt en gaat je relatie stuk? De sterren weten het! Zullen ze dat verklappen? Nee! Maar nadat je alle anderen sterrenbeelden hebt overgeslagen en linea recta je eigen sterrenbeeld hebt gelezen, krijg je er in deze horoscoop wel een vaag beeld bij! 

Ram 21 maart – 20 april
Jouw winter wordt allesbehalve relaxed. De after-kerst-en-nieuwjaars-dip waar je nu in zit, valt je zwaar. Het gevoel van verslagenheid en leegte laat je maar niet rusten. Het liefst zou je met die horens van je, hier recht doorheen willen rammen. Wat advies van de sterren: houd dat pittige temperament van je onder de horens en laat alles over je heen komen. Er komen vast betere tijden voor je aan! Althans, dat hopen we. De sterren kunnen ook weer niet zó ver vooruitkijken. Succes!

Stier 21 april – 21 mei
Het is niet altijd makkelijk om een Stier te zijn. Uitstellen is je tweede natuur, het zit in je bloed. Bij jou schiet de stress er vaak één uur voor een deadline in en dan haal je het altijd met hakken over de sloot. De sterren kunnen je vertellen: dat gaat je niet lukken deze winter. TIJD OM WAKKER TE WORDEN EN AAN HET WERK TE GAAN! Je hebt een schop onder je kont nodig en bij deze willen de sterren tegen je zeggen: get it together.

Tweelingen 22 mei – 21 juni
Met jouw speelse, extraverte karakter kun je iedereen om je vinger winden. Althans, zo ben je het gewend. De sterren voorspellen dat er een nieuwe liefde op je pad zult komen deze winter. Maar deze keer zullen jouw klassieke tweeling trucjes (of één van je twee persoonlijkheden) niet werken om de ander te verleiden. Be cool, Tweeling. Speel eens hard to get deze winter.

Kreeft 22 juni – 23 juli
Verandering hangt in de lucht, Kreeft… je probeert zo hard met die scherpe krabbenscharen je vast te houden aan het verleden. Flexibel zijn zit niet in je natuur, daarom zal deze winter niet makkelijk voor je worden. Change is in the air… zorg extra goed voor jezelf, wees aardig voor jezelf. Het is helemaal niet erg om dat harde exterieur eens open te breken en je zachte binnenkant te laten zien. Bel eens even een vriend(in) op! Bijvoorbeeld een Ram, het luisteren naar andermans drama kan een fijne afleiding zijn.

Leeuw 24 juli – 23 augustus
Oh Leeuw, je gaat een drukke winter tegemoet. Veel kansen zullen op je pad komen die jij enthousiast aan wil nemen. Heel leuk! Maar een burn-out staat op de loer… Jij ziet het leven net als een leeuw op een zonnige savanne. Een zebra daar, een gazelle hier, je wilt ze allemaal verslinden. Op een gegeven moment, wanneer je net een smakelijke gazelle hebt gevangen, zie je daar een antiloop! Die ziet er lekkerder uit, dus laat je de gazelle liggen en doodbloeden. Je grijpt de antiloop en verslindt hem, maar hij smaakt toch niet zo lekker als je verwacht had… Je kijkt terug naar de gazelle. Die wordt nu opgegeten door een groep hyena’s. Snap je de vergelijking die ik hier maak, Leeuw? Probeer niet alle kansen tegelijk te pakken en onderschat niet wat je nu al hebt.

Maagd 24 augustus- 23 september
Maagd, de sterren draaien er niet omheen. Ze spreken duidelijke taal deze winter. Er zal niet veel voor je veranderen. Je haarlijn zal niet verder omhooggaan, je zal (deze maand) niet ontslagen worden en je partner zal (deze maand) niet vreemdgaan en je verlaten. Vast een opluchting! Maar jouw vooruitstrevende karakter zal hier geen genoegen mee nemen. Je wilt graag vooruit. Maar lieve maagd, jij kunt zoveel willen! De sterren geven daar niets om, het is gewoon wat het is. Accepteer het.

Weegschaal 24 september – 23 oktober
Lieve Weegschaal, dat eeuwige wikken en wegen is een keer klaar. De sterren zijn het zat en je omgeving ook. Het is tijd om op te staan! Je zit vaak comfortabel langs de zijlijn, te observeren hoe het leven voor je uitpakt. Tijd om van de bank te komen en de zijlijn over te steken. Pak de regie terug! Eigenlijk heb je de regie nooit gehad, maar het is nu tijd om die eens te pakken. Kom op!

Schorpioen 24 oktober – 22 november
Je houdt je gevoelens vaak verborgen en geeft je ware aard niet snel prijs. Maar net als een bal die je lang onder water houdt, verlies je een keer grip en knalt de bal weer naar boven. Misschien wel hard in je gezicht. Voorkom een blauw oog en laat de bal langzaam naar boven komen. En met de bal, bedoel ik die diepe gevoelens die je verborgen houdt, maar dat snap je wel! Het is net als voor je Kreeft-vrienden, moeilijk om die harde schil, die je aan de buitenwereld presenteert af te doen en je kwetsbaar op te stellen. In plaats van je puntige schorpioenstaart in iemands rug te steken, kun je ook het gesprek aangaan. Bel eens je Kreeftenvrienden op! Als jullie beiden je harde schil afzetten, kunnen jullie veel steun uit elkaar halen.

Boogschutter 23 november – 22 december
De lockdown is voor velen een ingewikkelde tijd geweest, maar het was extra moeilijk voor jou. Met je vrije, wilde, reislustige sprit is het lastig om stil te zitten. Richt je peilen op realistische doelen die je in deze coronatijd kunt bereiken. Verf je kamer bijvoorbeeld rood, of je haar! Rood zal je vast goed staan, met dat pittige temperament van jou.

Steenbok 22 december – 20 januari
Jij neemt deze winter de mama-rol op je. Zodra een vriend(in) de deur uitloopt ren je achter diegene aan en gooi je een paar dikke wanten en thermosokken naar haar hoofd. ‘HET IS KOUD BUITEN SCHAT!’, roep je hen na. Je omgeving is het zat ’JE BENT MIJN MOEDER NIET!’, roepen zij terug. Tijd om even te dimmen, Steenbok. De sterren geven je mee: zorg eerst voor jezelf, pas daarna kun je voor anderen zorgen.

Waterman 21 januari – 18 februari
Waterman, dit is jouw seizoen. Letterlijk én figuurlijk, je bent namelijk jarig dit seizoen! Maar dat wist je vast al. Wanneer iedereen in een lockdown zat, zat jij in een dubbele lockdown. Je zat gevangen in je eigen hoofd. Je zat de laatste tijd erg veel in jezelf en je was alleen maar aan het malen en nadenken over van alles en nog wat. Dat moet vast erg vermoeiend voor je geweest zijn. Ook voor de sterren, die kunnen dit niet langer meer aanzien en gaan je bevrijden. Je zal verlichting krijgen in je hoofd. Je voelt je nu als een vastgeroeste kettingkast. Dit seizoen zullen de sterren daar een royale laag WD-40 erover heen spuiten. De tijd die je tegemoet gaat komen kun je samenvatten in één woord: smooth.

Vissen 19 februari – 20 maart
Ah, Vissen… Eigenlijk zouden we je dit seizoen beter een kikker kunnen noemen. Nadat je vloeiend door de coronamaatregelen heen bent gezwommen, krijg je deze winter zin om uit je veilige wateren te springen. Eigenlijk, hopsen. Deze winter hops je van kans naar kans. Net als een kikker heb je geen zin om lang op één plek zitten. Om precies te zijn zul je deze winter de Phyllobates aurotaenia kikker belichamen. Dit is namelijk een zeer giftige kikker, bij aanraking met zo’n kikker kun je door de giftige laag die op de huid zit, al binnen een paar uur doodgaan. Anderen zullen voor jouw giftige gedrag moeten uitkijken! You go, Vissen!

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *