Mevrouw Timmer ziet buren op TV verschijnen tijdens miljoenenjacht

Mevrouw Timmer ziet buren op TV verschijnen tijdens miljoenenjacht

Bron: Rielies Timmer

Een leuke verrassing komt op de avond van 30 augustus de Tuinbouwweg inrijden. Twaalf bewoners werden namelijk in één klap minimaal vijftien duizend euro rijker! Postcodeloterij speler Linda van Dort kreeg 239 duizend euro maar ook haar buren werden niet vergeten. Zo werd bijvoorbeeld ook de familie Timmer vijftienduizend euro rijker.   

Linda kreeg het bedrag omdat Willem Frieden in de studio 239 duizend euro bij elkaar speelde. Naast dat oud-wethoudster van Stichtse Vecht Linda de volledige 239 duizend euro won, mochten haar buren in de straat die ook meespelen met de postcodeloterij dit bedrag onderling nog eenverdelen. Afhankelijk van het aantal loten dat ieder had kon er tussen de 14.937 en de 29.875 euro gewonnen worden. 

Mevrouw timmer zat op de zondagavond voor de televisie miljoenjacht te kijken toen de prijs op haar postcode viel. Na een stressvolle zoektocht op internet naar wat ze moest doen, zag zij haar buren op TV samen komen.Jammer dat ik dat gemist heb, maar dat neemt niet weg hoe blij ik ben met het geld dat onderling wordgedeeld met het gezin’ aldus mevrouw TimmerWat ze gaat doen met het geld weet ze nog niet. Wel is ze al naar het tuincentrum geweest om zichzelf eens lekker te verwennen. 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *