Wel of geen corona: restaurant ‘De Baron’ opent binnenkort haar deuren

Wel of geen corona: restaurant ‘De Baron’ opent binnenkort haar deurenScore 0%Score 0%

Vrijdag 11 september 2020 

Leidsche Rijn – De horeca heeft het wegens de coronacrisis nog nooit zo zwaar gehad. Horecaondernemer Bas van Heezik heeft echter veel vertrouwen in het nieuwe huiskamercafé ‘De Baron’, die hij in de eerste week van november wil openen in Leidsche Rijn Centrum.  

Uit cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek bekendmaakte, bleek dat van alle bedrijfstakken de horeca op de vierde plek staat als het gaat om grootste aantal faillissementen door de coronacrisis. Van Heezik, die ook restaurant Alan & Pim’s runt, durft de gok aan: ‘Ik wilde graag een uitbreiding van mijn restaurant en ik merk dat er op Leidsche Rijn Centrum nog steeds erg veel behoefte is aan horecagelegenheden’.  

De Baron, dat een kruising wordt tussen Franse bistro en een gezellig eetcafé, wordt gelijk corona-proof ingericht. ‘Zodra covid-19 over is kunnen we nog uitbreiden’, aldus Van Heezik. Voor de opening heeft hij vanwege het virus geen grote plannen. ‘Een lekker groot openingsfeest gaat helaas niet, maar we gaan twee avonden proefdraaien en nodigen de mensen die ons via crowdfunding hebben geholpen uit’. Zo kan de opening van De Baron toch nog gevierd worden. 

Beoordeling

0%

0%
0%
0%
0%

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *