Non Stop Fashion verhuisd

Non Stop Fashion verhuisd

Afgelopen zaterdag is de kledingwinkel Non Stop Fashion verhuisd. Gelukkig voor de liefhebbers van de winkel zijn ze maar een paar panden opgeschoven. Non Stop Fashion bevindt zich nu in het voormalige pand van Sterk Store. De verhuizing vindt plaats vanwege een herindeling van het winkelcentrum Vleuterweide. 

In het voorgaande pand van Non Stop Fashion bevindt zich nu een outlet van de kledingwinkel. Over enkele maanden zal van het pand samen met de voorgaande panden van Meijst Juweliers en Sport Leidsche Rijn een groot pand worden gemaakt. In dit pand komt een nieuwe winkel, het is nog onbekend welke winkel dit zal worden. 

Medewerkster Helga Uiterwaal vertelde dat de verhuizing niet uit het initiatief van Non Stop Fashion was, maar dat het plan was voorgesteld vanuit de eigenaar van het winkelcentrum Vleuterweide. Door de verhuizing ontstaat er een betere indeling van het winkelcentrum. 

Non Stop is niet de enige winkel die verhuisd uit de Burchtwal, ook Mijest Juweliers en Sport Leidsche rijn verhuizen uit de straat.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *