“I tried to kill myself that night” seksueelmisbruik verhalen op Tiktok

“I tried to kill myself that night” seksueelmisbruik verhalen op Tiktok

Gebruikers van het populaire platform Tiktok hebben het vast wel eens voorbij zien komen: vouwen die hun ervaring delen met seksueel geweld. De laatste tijd verschijnen er steeds meer video’s op het platform waarin vrouwen naar voren komen met hun misbruikverhaal. Een van deze vrouwen is Comely, zij is jaren lang misbruikt geweest door haar eigen broer.

Comely heeft haar verhaal via TikTok durven delen met de wereld. Het resultaat hiervan is dat ze uit huis gezet werd. Comely en haar broertje moesten hun ouderlijk huis verlaten, beiden waren zij misbruikt door hun oudere broer. Op TikTok deelde ze haar verhaal om op deze manier te laten zien aan anderen dat ze niet de enigen zijn. Voornamelijk vrouwen worden vaak verkracht. Zo bleek uit onderzoek van het CDC instituut dat zeker twintig procent van de Amerikaanse vrouwen deze ervaring deelt.

Ook Seven deelde haar verhaal op Tiktok en ging hiermee viraal. Zij is in het verleden misbruikt door een oude, goede vriend van haar. Deze gebeurtenis heeft haar zo geraakt dat ze een zelfmoorpoging heeft gedaan, die is mislukt. De dader is op de vlucht geslagen, waarna er een onderzoek naar hem is gestart. Seven wil andere vrouwen waarschuwen goed op zichzelf te passen. De verhalen van Seven en Comely zijn te beluisteren in de onderstaande reportage.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.