Hoe ga je gezond 2022 in?

Hoe ga je gezond 2022 in?

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dit betekent: goede voornemens! Één van de meest voorkomende voornemens is gezond eten. Zelf doe ik hier elk jaar fanatiek aan mee, alleen houd ik het nooit veel langer dan twee weken vol. Dit jaar wil ik het anders doen, daarom ga ik langs bij New Fysic in Maarssen waar ze mij alles vertellen over gezond eten en hoe je dit volhoudt.

Uit mijn gesprek bij New Fysic bleek dat het plannen van je eten erg belangrijk is. Ook is het een groot misverstand dat mensen weinig moeten eten om af te vallen. Wanneer mensen willen afvallen gaan ze vaak een stuk minder eten. Wanneer je lichaam merkt dat het een stuk minder voeding binnen krijgt gaat het lichaam het eten als reserves opslaan. Dit resulteert in extra kilo’s. Daarnaast is het belangrijk om gecontroleerd te worden. Wanneer je iedere week aan iemand moet laten zien dat je bent afgevallen kan je niet te veel eten want dan wordt je op de vingers getikt. Zorg er dan ook voor dat een vriend of vriendin je een beetje in de gaten houdt.

De laatste tip is heel simpel: Begin nu! Wanneer je tegen jezelf zegt: ‘ik begin in het nieuwe jaar’. Dan ga je tot het nieuwe jaar heel veel eten. Als je iets echt wil dan doe je het nu.

Wil je weten hoe je tijdens de kerst dagen lekker en gezond kan eten? Bekijk dan de video voor een heerlijk kerstrecept!

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.