Voor Elk Wat Nieuws: De Show! | 21 April

Voor Elk Wat Nieuws: De Show! | 21 April

Op donderdag 21 april was het zover. Onze eerste talkshow van Voor Elk Wat Nieuws. In twee delen behandelen presentatoren Yosca Kips en Max Vorster diverse onderwerpen met de gasten aan tafel. Van de situatie in Oekraine tot de coronalockdowns in China en de kansen voor Max Verstappen na een moeizame start van het F1 seizoen.

Fleur Fleischeuer van het Centrum Seksueel Geweld over de drempel die slachtoffers ervaren. China-deskundige Joan Veldkamp over de heftige coronalockdowns in Shanghai, wat staat de Chinese bevolking nog te wachten? Hoogleraar economie, Nico van Beek, over de boete aan de belastingdienst in de zaak toeslagenaffaire. En Journalist Bart van Dooijeweert over de kanshebber van de komende Grand Prix.

Hoogleraar Paul Reef over de risico’s van de NAVO-uitbreiding voor de oorlog in Oekraïne. Geowetenschapper Wim Hoek vertelt ons over de opwarming van de aarde die steeds dichterbij lijkt te komen. Intolife coach Martina Van der Linden over een gezondere levensstijl voor kinderen. En Pasen is net achter de rug, factchekker Kim van de Berg vertelt over de (on)gezondheid van paaseieren.

Over de auteur

Jelmer Koper

Radiojournalistiek is echt mijn ding. Altijd bezig met het nieuws offline én online. Vrijwilliger bij de lokale radio-omroep ZFM Zandvoort en het multimediale platform Zandvoort Inside. Afwisseling tussen verdiepende producties en het dagelijkse, snelle nieuws spreekt mij aan. Politiek, activisme en maatschappelijke conflicten zijn onder andere thema’s die in mijn straatje passen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *