Kink: dominatrix zijn en gedomineerd worden

Kink: dominatrix zijn en gedomineerd worden

Verschillende kinks zijn al vrij bekend en genormaliseerd. Voeten fetisj, lichte vormen van BDSM en kinks á la Fifty Shades of Grey. Toch zijn de wat extremere vormen nog vrij onbekend, of nog niet geaccepteerd. Dominatrix zijn is daar één van.

Een dominatrix is een persoon die iemand die graag gedomineerd wordt, domineert. Dit kan door middel van bijvoorbeeld vastbinden, slaan, kleineren of iemand klusjes geven om te doen. Dominatrix zijn kent veel verschillende vormen en gradaties.

Sommige mensen die graag gedomineerd worden vinden het alleen al genoeg om klusjes voor iemand te doen, terwijl ze daar ondertussen over uitgescholden worden. Maar er zijn ook mensen die door een persoon in een latex pak vastgebonden, geslagen en gekleineerd willen worden.

Ook wordt er in deze vorm van sekswerk veel geld verdiend. Zo blijkt uit verschillende artikelen van buitenlandse media en het interview dat ik heb afgenomen met de dominatrix dat het soms wel om duizenden euro’s gaat.

Dominatrix zijn is dus serieuze business. Er wordt ook serieus veel geld mee verdient. Zo ook Silvia, dominatrix. Haar spreken wij in deze reportage. Maar ook Justin, een man die graag gedomineerd wordt door een vrouw. Beide met een vervormde stem in verband met hun privacy.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *