Fans geschrokken na vertrek van zanger Kensington

Fans geschrokken na vertrek van zanger Kensington

Zanger Eloi Youssef verlaat na 16 jaar de rockband Kensington | Foto: ANP

Zanger Eloi Youssef gaat de band Kensington verlaten. Dit nieuws kwam als een harde klap bij veel fans van de populaire rockband. Zo ook voor Kelly uit Maastricht. Kelsington, zoals haar vrienden haar noemen, is al sinds 2010 fan van de groep. “Toen ik het nieuws hoorde, was ik bang dat er een eind zou komen aan iets wat het grootste deel van mijn leven heeft ingenomen”, vertelt Kelly.

Kelly heeft een bijzondere band met Kensington. “In het begin toen ze nog niet zo groot waren, heb ik vaak praatjes met ze gemaakt. Dan leer je ze ook op een andere manier kennen. Je merkte dan dat het ook gewoon maar mensen zijn en geen rocksterren. Casper Starreveld, gitarist van de band, vroeg bijvoorbeeld ook na mijn bevalling hoe het met mijn zoontje ging.”

Youssef blijft nog tot september 2022 bij de band, omdat er nog veel shows gepland staan. Kelly heeft daar haar vraagtekens bij. “Ik weet niet hoe hun optredens nu zullen zijn. Gaat er een rare sfeer hangen? Ga je zien dat Eloi er geen zin meer in heeft? Zij weten natuurlijk al een tijdje van het vertrek en toch merkte je daar niks van op het podium. Misschien kunnen ze het nu juist beter, omdat iedereen het nu weet.”

Kelly is benieuwd naar ‘Kensington 2.0’. “Ik ben heel erg nieuwsgierig, maar er naar uitkijken kan ik nog niet. Daarvoor vind ik het nog te verdrietig dat er nu een eind aan komt.”

Verslaggever Tijmen Beijes ging langs bij Kelly en sprak met muziekjournalist Jean-Paul Heck over het vertrek:

Over de auteur

1 reactie

  1. Kelly

    Leuk geworden Tijmen!

    Antwoord

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.