Biltse ondernemer van het jaar 2019

Biltse ondernemer van het jaar 2019

DE BILT – Ook dit jaar maken Biltse ondernemers weer kans om uitgeroepen te worden tot de Biltse ondernemer van het jaar 2019. Het is alweer de zevende editie van de verkiezing die om het jaar wordt georganiseerd door de Lions Club De Bilt-Bilthoven. Om hier meer over te weten te komen sprak ik met Alexander Knottenbelt, een van de organisatoren.

Dit jaar zijn er weer drie categorieën waarop gestemd kan worden, namelijk: De Biltse starter van het jaar, de Biltse middenstander van het jaar en de Biltse ondernemer van het jaar. Per categorie worden drie ondernemers genomineerd en deze worden op 15 oktober bekend gemaakt door de organisatie. De uitreiking van de prijs met de bijbehorende awarduitreiking vindt plaats op 27 november. Op dit moment zijn er al meer dan 450 aanmeldingen en dat is volgens Knottenbelt 375 procent meer dan in 2017.

Voor veel ondernemers is een nominatie of overwinning een kantelpunt in hun ondernemerschap. ‘’Het winnen van de prijs heeft er voor gezorgd dat de onderneming van een van de winnaars in 2017 uitgroeide tot een groter en serieuzer bedrijf’’, zegt Knottenbelt. ‘’Het zorgt voor veel publiciteit waardoor een bedrijf sneller groeit.’’

Met de verkiezing wordt niet alleen aandacht gevraagd voor de ondernemers, maar ook voor het goede doel. Het goede doel van dit jaar is de realisatie van het Mauritshuys in de Bilt. Het Mauritshuys wordt een plek waar door Academische Hospice Demeter in de Bilt gespecialiseerde zorg wordt gegeven aan mensen die lijden aan de spierziekte ALS. Het Mauritshuys is een initiatief van Maurits van den Brandeler die in 2018 is overleden aan de gevolgen van ALS.

Nomineren kan uiterlijk tot 30 september 2019 (vanavond) 23:59 via https://debiltseondernemer.nl/nomineren/

Over de auteur

Mylan Lotte

Een jonge journalist uit Ridderkerk met een passie voor sport en presenteren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *