Rob Nap wint de Gouden Parel

Rob Nap wint de Gouden Parel

Winnaar Rob Nap de tweede van rechts. Foto: Paul Bouman

Tekst: Bram Immerzeel

Eindredactie: Sylvan de Berg

WOERDEN – Rob Nap is de winnaar van de Gouden Parel 2021 in de regio Woerden. De ondernemersprijs gaat naar de directeur van het bedrijf Wiegmans Facilitaire Diensten, omdat hij het belang van de klant altijd op één zet volgens het magazine OnderNamen. Donderdag 14 oktober nam Nap de prijs in ontvangst in de Clean en Green in Woerden.

Rob Nap is al twintig jaar werkzaam in de schoonmaak en de facilitaire dienstverlening. De geboren Woerdenaar heeft zich in de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld in zijn bedrijf Wiegmans Facilitaire Diensten. Waar hij vijf jaar geleden nog voorman was mag hij zich nu al één jaar en vier maanden zelfstandig eigenaar noemen. Zijn instelling speelt daar een grote rol in volgens zijn vader tegenover het magazine OnderNamen: “Vanaf dag één wilde hij alles aanpakken en het volledige vak leren.”

Elk jaar reikt het magazine OnderNamen de Gouden Parel uit aan de beste ondernemer van een bepaalde regio in Midden-Nederland. Donderdag was Woerden aan de beurt en werd de winnaar op drie verschillende aspecten verkozen: Online stemmen, leden stemmen en een vak jury. Het magazine, dat zich hét zakelijke platform voor Midden-Nederland noemt, beschikt over 1140 betalende leden die jaarlijks 495 euro per jaar betalen.

Over de auteur

Bram Immerzeel

Ik ben Bram Immerzeel en ben student Journalistiek aan de Hoge School Utrecht. In mijn eerste jaar van de opleiding heb ik me verdiept in de omgeving Woerden waarin ik over veel verschillende onderwerpen heb geschreven. Hierin ben ik erachter gekomen dat sport en de crime mij erg interesseren. Vooral het onderzoek doen achter een item is iets waar ik mij graag voor inzet. Wat mij betreft wordt een item veel beter als ervan afstraalt dat er arbeid in zit.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *