Trouwbeurs in Kamerik

Trouwbeurs in Kamerik

Tekst: Lana van der Geest, audio: Lana van der Geest

KAMERIK- Trouwbeurs in Kamerik. De beurs vindt plaats in Buitenplaats Kameryck. De trouwbeurs wordt georganiseerd door Conny en Arie Pieter van Dijk. “We bouwen zelf op, zijn er zelf bij en bouwen zelf af”, aldus Conny.

Tijdens de beurs zijn er demonstraties, presentaties van uiteenlopende producten en diensten en diverse proeverijen. Er zijn ook verschillende specialisten aanwezig om de bruidsparen te woord te staan. Conny van Dijk: “We hebben bijvoorbeeld fotografen, juweliers, goudsmeden, maatkostuums, catering in champagne, dj’s, beauty zit erbij, dus van alles wat.” Ook zijn er rondleidingen door de locatie. Mensen kunnen tijdens een beurs goed kijken naar wat bij hen past.

De opkomst voor de trouwbeurs in gemeente Woerden zit nu ongeveer op hetzelfde gemiddelde als voorheen. “We moeten wel afwachten of er nog ‘last minute’ mensen komen”, vertelt Conny van Dijk. “We zitten ongeveer op een bezoekersaantal van vijftig tot honderdtwintig bruidsparen.” In verband met corona wordt er in tijdsblokken gewerkt waardoor de drukte verdeeld kan worden. “Zodat iedereen evenveel ruimte kan nemen op de locatie.” De mensen die naar de trouwbeurs in Kamerik komen, komen van ongeveer 25km rond om Woerden.

Conny en Arie Pieter van Dijk zijn er bij elke trouwbeurs die zij organiseren bij. De exposanten en specialisten richten zich op het verkopen en promoten van hun diensten. Conny en Arie Pieter van Dijk regelen alles daaromheen. “We begeleiden alles, we zorgen voor de briefings, we maken de afspraken”, vertelt Conny van Dijk. “Heel leuk werk.”

Een van die exposanten is Malou van der Burg van ‘Blouming floral art’. In het onderstaande fragment vertelt zij wat ze precies voor werk doet en waarom zij op de trouwbeurs aanwezig is.

Over de auteur

Lana van der Geest

Lana van der Geest (2004) komt uit het dorpje Roelofarendsveen. Sinds september 2021 studeert ze in Utrecht. Lana is al haar hele leven erg nieuwsgierig, haar vader zei dan ook altijd al dat ze journalist moest worden. Zelf kwam Lana pas laat achter haar passie voor de journalistiek. Verder vindt ze het leuk om in haar vrije tijd te sporten en ze is altijd in voor een feestje. Een van haar grootste dromen is om de wereld rond te reizen en te ontdekken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.