Harmelen ontevreden over Delta glaszvezel

Harmelen ontevreden over Delta glaszvezel

Spandoek op dorpsplein Beeld: Annemara de Vos

Tekst & Audio: Annemara de Vos  

HARMELEN – Sinds een aantal maanden bevindt Delta glasvezel zich in het dorpje Harmelen. Afgelopen week is er een enquête,  rondgegaan in Harmelen en hebben de inwoners hun (on)genoegen kunnen uitspreken.

Uit de enquête die door een student van de School Voor Journalistiek bleek dat een groot gedeelte van Harmelen zeer ontevreden was over Delta. (zie bijlage voor de resultaten) Zo werd er zichtbaar dat een groot gedeelte overmatig post ontving en dat bijna de helft van de geënquêteerde huis-aan-huisbezoeken gehad heeft.

In gesprek met de “Frontstore Manager” Victor Sanders verteld hij wat de doelstelling van Delta geweest is. Ook horen wij mensen die last gehad hebben van de campagne.

[embed]https://soundcloud.com/user-480486112/delta-glasvezel?si=686c43d5af444d4c8b9661b4e31d0858[/embed]

Resultaten enquête

Over de auteur

Annemara de Vos

Annemara is een gepassioneerd verhalen verteller. Ze is al een aantal jaar bezig in de audio/visuele sector en hoopt door de opleiding journalistiek mooie documentaires te kunnen maken. Maatschappelijke thema's die de meeste mensen ontwijken, zijn juist de onderwerpen die Annemara aan het licht wilt brengen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *