Mandy Versteegt terug bij Sportlust ’46

Mandy Versteegt terug bij Sportlust ’46

Mandy Versteegt

Tekst + Video: Roos Houtman

WOERDEN – Oud-profvoetbalster Mandy Versteegt versterkt per direct de technische staf van de meisjes- en vrouwenafdeling van voetbalvereniging Sportlust ’46. De oud-speelster van onder meer Ajax, FC Utrecht en Oranje gaat de voetballende meiden meer leren wat betreft techniek en motoriek. Daarnaast zal Versteegt een actieve rol gaan spelen bij de promotie van het vrouwenvoetbal in de regio.

Om de komst van de in Woerden opgegroeide Versteegt aan te kondigen, werd er op vrijdag 27 mei een zogenoemde Mega Meiden Voetbalavond georganiseerd, waarbij meiden uit de omgeving een training hebben afgelegd onder leiding van Versteegt en de talentvolle ‘Sportluster’ Aline Weerts, die momenteel ook uitkomt voor de landelijke MO14 selectie van de KNVB.

Over de auteur

Roos Houtman

Roos Houtman, 19 jaar, is student journalistiek. Daarnaast is Roos werkzaam als journalist en mediamaker bij Studio Alphen, de lokale omroep van de gemeente Alphen aan den Rijn. Ze is erg nieuwsgierig en deinst nergens voor terug. Ook wilt ze altijd de onderste steen boven krijgen. Met passie voor schrijven en interviewen, zit Roos bij Studio Alphen helemaal op haar plek. Ook voor de uitzendingen van Voor Elk Wat Nieuws staat ze paraat om mooie, maar vooral ook inspirerende verhalen te maken. Ze is altijd geïnteresseerd en niets is voor haar dan ook te gek.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *