LES opent deuren van nieuw kantoor

LES opent deuren van nieuw kantoor

John van den Brink bij nieuw kantoor - Beeld: Annemara de Vos

Tekst: Annemara de Vos      Eindredactie: Syb van Ruijten

HARMELEN – Autorijschool LES  opent binnenkort een kantoor op de Putkop in Harmelen.  ‘We willen gaan voor persoonlijk, maar wel met een professioneel randje.’ aldus John van den Brink. 

John van den Brink is samen met zijn vrouw eigenaar van familiebedrijf LES. Door middel van het openen van een kantoor willen ze leerlingen een betere ervaring geven. Zal het imago van een knus familiebedrijf, hetgeen waar ze volgens hen om bekend staan, niet veranderen als er een zakelijk pand komt.Volgens John is het juist de bedoeling dat leerlingen zich beter thuis voelen: “Het is veel fijner om hier samen een kopje koffie te drinken en dan de nieuwe planning te maken. In plaats van dat je als instructeur zelf tussendoor gauw even één koffie bij de Starbucks haalt.” Op deze manier wil LES juist een familie sfeer neerzetten.

Het openen van het kantoor betekent volgens John niet meteen dat er ook op andere gebieden uitbreiding komt. “Wij kunnen niet zo goed theorielessen geven als dat gespecialiseerde scholen kunnen. Ik verwijs ze dan altijd door naar mijn collega’s. Nu we er misschien wel de ruimte voor hebben kunnen we wel nadenken of we iemand er specifiek voor aannemen.” 

De opening vindt plaats op 15 oktober. Dit is een interne feestelijke opening. John: “Het is vooral een plek waar instructeurs pauze kunnen nemen en kunnen overleggen,” Dit was voor hem de reden om de opening kleinschalig te houden. Uiteindelijk hopen ze dat alle leerlingen een keer op kantoor kunnen komen. Het industrieterrein geeft volgens John ook een mooie gelegenheid voor de proeflessen.

Over de auteur

Annemara de Vos

Annemara is een gepassioneerd verhalen verteller. Ze is al een aantal jaar bezig in de audio/visuele sector en hoopt door de opleiding journalistiek mooie documentaires te kunnen maken. Maatschappelijke thema's die de meeste mensen ontwijken, zijn juist de onderwerpen die Annemara aan het licht wilt brengen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.