Click en collect bij Hema Roosendaal

Click en collect bij Hema Roosendaal

Sinds woensdag 10 februari mogen de winkels in het centrum van Roosendaal weer opendit is helaas alleen voor ‘click en collect’. Op deze manier hopen ze het winkel gevoel weer een beetje terug te brengen en tegelijkertijd de coronamaatregelen te handhaven.  

 

Je kan dus een bestelling plaatsen bij een winkel en deze bestelling 4 uur later ophalen. Medewerkster Debby van de Hema Roosendaal verteld hoe dit concept te werk gaat. Mensen kunnen per e-mail, online en telefonisch bestellen en dit na 4 uur na bestelling op komen halen. De winkeliers kunnen bij de winkel betalen en dit hoeft dus niet online of iets dergelijks, dit moet wel met de pin en mag niet met contant geld” aldus Debby. Debby merkt wel dat er veel bestellingen binnen komen en dat mensen het fijn vinden dat ze weer langs mogen komen. Je ziet aan de mensen dat ze weer toe zijn aan menselijk contact. 

 

Debby vertelook dat er nog veel voorbijgangers vragen of ze snel naar binnen mogen lopen om wat kleine boodschappen te halen, dimoet ik helaas altijd afwijzen. De klanten moeten echt 4 uur van tevoren bestellenIk hoop dat het concept click en collect voor tijdelijk is en dat alle winkels snel weer open mogen 

Donderdag 11 februari 2021 13:40

Geschreven door: Michelle Bor 

 

 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *