Door de Heeren van Beijerland thuis genieten van een paasbrunch

Door de Heeren van Beijerland thuis genieten van een paasbrunch

Bij restaurant de Heeren van Beijerland kon een paasbrunch worden besteld en opgehaald. Speciaal voor Pasen had het restaurant in Oud-Beijerland een brunch voor thuis samengesteld. Door de horecasluiting werkt het restaurant al maanden met Take away menu’s.

‘We hebben alleen op Facebook reclame gemaakt en er zijn 48 paasboxen besteld, dat is een leuk aantal’ vertelt Patrick, hij werkt bij restaurant de Heeren van Beijerland. Ondanks het restaurant dus niet groots reclame maakte voor de take away paasbrunch, hadden ze dus toch een aantal bestellingen. De paasbrunch box kostte €22,50 en was onder andere gevuld met verschillende sandwiches, fruit, jus de Orange, krentenbrood en saucijzenbroodjes. Ook was de brunch vegetarisch te bestellen maar volgens Patrick is dat maar één keer gedaan.

Jessica van Egmond had een paasbrunch besteld voor vijf personen en is redelijk positief over de box: ‘De sandwiches waren lekker en het was zoveel dat we nog overhouden.’ Ze vertelt dat de producten vers waren en het afhalen ook goed geregeld was. Wel vond van Egmond het onduidelijk welke producten nog in de oven moesten: ‘Op de flyer van Facebook stond dat de quiche in de oven moest worden afgebakken maar dit is niet meer gezegd bij afhalen.’ Voor de zekerheid had ze het restaurant opgebeld om te vragen of het klopte dat iets nog in de oven moest. De tip die van Egmond het restaurant dan ook meegeeft is: ‘Voeg bij de box een lijstje waarop staat wat er in de box zit en welke producten nog in de oven moeten’.

De zaterdag voor Pasen had restaurant de Heeren van Beijerland het erg rustig met de reguliere bestellingen. Volgens Patrick komt dit omdat mensen langer weekend hebben en daardoor pas eten bestellen op Pasen zelf. Verder denkt Patrick dat klanten het eten afhalen zat zijn, ‘Mensen missen gewoon de sfeer van het uiteten gaan’.

Restaurant de Heeren van Beijerland blijft tot de horeca gesloten is doorgaan met take away menu’s. Verder zijn ze elke zondag open voor afhaal koffie en thee.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *