Het nieuwe pand van transportbedrijf Van Overveld is eindelijk in gebruik genomen!

Het nieuwe pand van transportbedrijf Van Overveld is eindelijk in gebruik genomen!

Transportbedrijf van Overveld in Etten-Leur heeft een heel nieuw pand gebouwd, dit heeft een tijdje geduurd maar is nu eindelijk af en klaar voor gebruik.

De reden van de uitbreiding van Transportbedrijf van Overveld is omdat ze veel meer klanten hebben gekregen en dat er veel meer vracht komt vanuit Spanje naar Nederland. Ze hebben hierdoor veel meer opslagcapaciteit nodig. Het gebouw is wel uitgebreid naar 55000 vierkante meter. Doordat het gebouw zo groot is geworden, hebben ze nu ook overslag van derden. Dit alles is veranderd door vraag en aanbod.

Het nieuwe pand is veel moderner geworden en de omstandigheden voor de werknemers in de loods zijn ook veel beter geworden. Volgens planner Sonja Timmermans is het kantoor ook veel groter en schoner geworden. “Doordat alles veel groter is geworden is het ook veel overzichtelijker geworden en maken alle planners veel minder fouten”, aldus Sonja Timmermans.

Volgens chauffeur Ivo van Brunschot is het ook fijner aankomen op locatie Etten-Leur. “De wc’s en douches zijn schoner en alles wordt beter bijgehouden”.

Het familiebedrijf van Overveld zit vol innovatie, de dochters van Ger van Overveld hebben het bedrijf al overgenomen en wie weet wat voor toekomstplannen zij nog meer in gedachten hebben.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *