Bijlwerpen in Utrecht

Bijlwerpen in Utrecht

Bron: Marco Espinosa

Sinds begin oktober is het bij The Team Building Utrecht mogelijk om te komen bijlwerpen. Het ‘real axe throwing’ is overgevlogen vanuit de Verenigde Staten en Canada. Daar worden zelfs grote wedstrijden georganiseerd. De eigenaren van The Team Building Utrecht willen ook Utrechters de kans geven om mee te doen aan dit soort competities. Onder begeleiding van de Axepert kun je komen bijlwerpen. Een nieuwe manier van teambuilding wat je kunt vergelijken met bowlen! Daarnaast kun je je ook nog kwalificeren voor het NK bijlwerpen 2020 in Veghel.

Niet iedereen kan komen bijlwerpen. Voor het bijlwerpen moet je namelijk 18 jaar of ouder zijn. Daarnaast zijn er nog wat belangrijke regels waar men zich aan moet houden. Zo moet je dichte schoenen aan, geen teenslippers en je mag niet onder invloed zijn van alcohol. “Bij ons mag je komen bijlwerpen als je ook nog mag autorijden”, zegt mede-eigenaresse Joëlle van der Pol. Daarnaast mag je bijvoorbeeld de bijl pas halen als hij stilligt, nooit met meer dan één persoon op de baan en de bijl nooit richten op een persoon. De Axepert heeft altijd gelijk!

Al vier jaar kunnen groepen bij The Team Building terecht voor escape rooms en The Floor Is Lava, een soort apenkooien. Bijlwerpen is hier aan toegevoegd voor wat meer interactie tussen de deelnemers tijdens de activiteit.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *