Hoe regel je een date voor Valentijnsdag?

Hoe regel je een date voor Valentijnsdag?

Bron: Pixabay

Valentijnsdag komt eraan, dat betekent dat de liefde tussen alle stelletjes over de hele wereld weer goed gevierd gaat worden. Dit is een dag in het jaar waarop mensen die een stelletje zijn nog net even meer hun best doen dan normaal voor elkaar om een onuitwisbare indruk achter te laten. Dit gebeurt vaak door cadeautjes te kopen voor elkaar, zoals bonbons of rozen. Maar je kan ook gezellig samen naar de bioscoop of uit eten te gaan.

Er zijn dus vele manieren om de door cupido raak geschoten pijl te vieren. Deze manieren zijn echter niet toe te passen voor iedereen, omdat cupido nog niet bij iedereen de pijl op de juiste manier heeft afgevuurd. Er zijn over de hele wereld nog veel mensen die nog geen relatie hebben en hier best wel van balen. Deze mensen doen erg hun best om dit te veranderen, door bijvoorbeeld datingapps te installeren en hier veelal actief op te zijn. Ook spreken mensen weleens mensen aan in een club of een café tot wie zij zich fysiek aangetrokken voelen.

Volgens datingcoach Marcia Chong gebeurd het door het bestaan van datingapps zoals Tinder en Happn tegenwoordig veel minder dat er contact wordt gemaakt door vreemden onderling om misschien een date te scoren. Dit vindt zij jammer. ‘’Het zou een goed idee zijn als vreemden meer contact met elkaar zouden hebben, hier zouden leuke gesprekken en dates uit voort kunnen komen. Iedereen is tegenwoordig verdiept in zijn/haar telefoon en dat vind ik jammer.

Chong heeft ook nog tips om te gebruiken voor als je iemand wil gaan versieren; ‘’Wees gewoon lekker jezelf en probeer zelfverzekerd en spontaan over te komen, als je deze tactiek vaak genoeg toepast, kom je vanzelf jouw date tegen.’’

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *