Raveplan organiseert op 6 maart het exclusieve feest ‘Stricktly Killers No Fillers’ in de St. Joseph kelder in Amersfoort. Er worden over het gehele Amersfoortse uitgaanscircuit honderd kaartjes weggegeven. De helft kon via via bemachtigd worden en de andere helft wordt voornamelijk weggeven aan mensen die Raveplan hebben geholpen bij de organisatie van hun feesten. Op het feest wordt voornamelijk techno muziek gedraaid. De dj’s die op het feest draaien zijn allemaal bekenden van Raveplan.

Raveplan is een organisatie van vijf jongens uit Amersfoort die maandelijks verschillende feesten organiseren over heel Nederland. Ze begonnen met het organiseren van illegale raves, maar zijn tegenwoordig uitgegroeid tot een volwaardige feestorganisatie. Illegale raves zijn feesten die op bijzondere plekken illegaal georganiseerd worden. Denk hierbij aan bossen en industrieterreinen. Volgens de NOS doen illegale raves weinig onder voor ‘echte’ festivals. Bij de raves is er is officiële een line-up, meerdere (zelfgebouwde) podia, een bar, een EHBO-post en er komen geregeld honderden, soms zelfs duizenden bezoekers. Dit was ook het geval bij de raves van Raveplan. De meeste illegale raves worden in eerste instantie beëindigd door de politie. Zodra de organisatoren dan nog proberen door te gaan met de rave wordt er een boete uitgedeeld. Volgens de politie kan de boete voor het houden van een illegaal feest oplopen tot wel 20.750 euro.

Raveplan heeft er tegenwoordig toch voor gekozen om legale raves te geven, aangezien ze dan meer vrijheid hebben en een bekendere naam kunnen opbouwen. Ze staan bijvoorbeeld op 9 juni op het festival Grounded waar ze zo’n 2000 man verwachten.

Het uitgangspunt het feest is een goedkope en dankbare avond verzorgen. Het feest is gratis en de alcohol wordt goedkoop verkocht. Het doel van Raveplan is niet om veel geld te verdienen, maar om hun dankbaarheid te uiten naar de mensen die hun de afgelopen tijd hebben geholpen.

Verslaggeefster India Beks is aanwezig bij het feest en spreekt Niek de Jong over wat er van het feest verwacht kan worden.