Het kerstmenu: De speciaal koffie

Het kerstmenu: De speciaal koffie

Ingrediënten per glas:

  • 1 kopje espresso
  • Slagroom
  • 30 ml Tia Maria
  • 1 thee lepel cacaopoeder

Bereiding:

  1. Zet één bakje espresso in één kopje. Giet hierna 30 ml Tia Maria in een longdrinkglas.
  2. Warm de Tia Maria op in de magnetron of een stoom apparaatje. Giet de net gezette Espresso in het longdrink glas bij de opgewarmde Tia Maria.
  3. Spuit de rest van het glas vol met slagroom.
  4. Doe hierna de thee lepel cacaopoeder over de slagroom heen. Doe een lepeltje in het glas en genieten maar.

Dit is het recept van Leon van Aken. Hij werkt in een strandtent en is gespecialiseerd in het maken van speciaal koffies. Dit is er één van.

Hulp bij het maken van deze koffie van de chef zelf krijg je via de onderstaande audio.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *