Wordt 2021 een coronaloos jaar?!

Wordt 2021 een coronaloos jaar?!

Vaccinatie bij VaccinatieCentrum.nl

Het afgelopen jaar heeft volledig in het teken gestaan van de corona pandemie. Voor veel mensen is 2020 een jaar om snel te vergeten. Het afgelopen jaar heeft namelijk veel schade met zich mee gebracht. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende bedrijven failliet verklaard, heeft de horeca een flinke klap gekregen en zijn veel lang gespaarde vakanties gecanceld vanwege het corona virus. ‘Dit jaar gaat er gelukkiger wat rooskleuriger uit’, vertelt Ellen Chin van VaccinatieCentrum.nl. Gaat 2021 dan een jaar zonder corona virus worden?

VaccinatieCentrum.nl heeft het afgelopen jaar, zoals vele andere bedrijven, flink aan het virus geleden. Toen we het einde van 2020 naderden kwam het VaccinatieCentrum.nl beetje bij beetje uit de, door corona gegraven, diepe put omhoog klimmen. Het nieuwe jaar is aangebroken en volgens helderziende Thomas Woolthuis wordt dit jaar een positief jaar. De eerste vaccins zijn gemaakt en liggen klaar om toegediend te worden. Vanaf vandaag word de eerste groep, de zorgmedewerkers, ingeënt. De overheid heeft namelijk een vaccinatieprogramma gemaakt waarin te zien is welke groepen er als eerst worden ingeënt en welke groepen er daarna volgen. Betekend dit dat 2021 dan een coronaloos jaar gaat zijn?

Gaat ook VaccinatieCentrum.nl dit vaccin toedienen? Waarom krijgen sommige groepen, volgens het vaccinatieprogramma van de overheid, een ander vaccin dan de andere groep? En hoe ziet de zomer van 2021 eruit? Kunnen we weer naar het buitenland, naar een festival of concert en drinken we het eerste zomerse biertje weer op het terras? Ellen Chin vertelt het ons.

Meer informatie over het corona vaccin vindt u op Rijksoverheid.nl 

Over de auteur

Geerte Vierwind

Verhalen aan het licht brengen die gehoord moeten en mogen worden, dat is wat ik Geerte Vierwind graag doe. Geregeld praat ik met mensen die wat bijzonders en interessants te vertellen hebben. Soft nieuws is het journalistieke genre waar ik me in verdiep. Tot dusver ben ik tweedejaars journalistiek student aan de Hogeschool Utrecht. Om mijn journalistieke pad te volgen is hier mijn eigen persoonlijke site waar je alles op de voet kunt volgen. Ik zou zeggen neem een kijkje en laat me weten wat je ervan vindt. Dat kan via een mailtje of een berichtje op een van mijn sociale media kanalen: Instagram, LinkedIn of Facebook. Mijn digitale cv: https://www.linkedin.com/in/geerte-vierwind/

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *