Een jaar vol met goede voornemens

Een jaar vol met goede voornemens

Met grootse plannen het nieuwe jaar in. Voor veel mensen is de start van een nieuw jaar een goed moment om na te denken over hun levensstijl. 1 januari is dé dag om het roer om te gooien en je aan je goede voornemens te houden. Gezonder gaan eten, meer sporten, je familie vaker zien of minder geld uitgeven. Bijna iedereen gaat met andere voornemens het nieuwe jaar in. In de top 10 van voornemens over 2021 kan je kijken of ook jouw voornemen behoort tot de populairste van het jaar. 

De eerste dagen van het nieuwe jaar gaan de gesprekken vaak over goede voornemens. De vraag “Wat zijn jouw goede voornemens?” komt je misschien dan ook wel bekend voor. Maar hoe kijken mensen eigenlijk tegen goede voornemens aan? En blijven mensen wel trouw aan hun goede voornemens? Beluister onderstaande fragment om erachter te komen hoe mensen hier naar kijken.

2021 is een bijzonder jaar dat we met zijn allen tegemoet gaan. Er is veel onrust en onzekerheid, waardoor het misschien nog moeilijker wordt om te slagen in het behalen van je doelen. Afvallen, terwijl de sportscholen gesloten zijn of vaker je familie bezoeken, terwijl thuisblijven de norm is. Tijdens het begin van de coronapandemie hebben we geleerd om creatief met de regels om te gaan. Ook voor het behalen van je goede voornemens is creativiteit dit jaar belangrijker dan ooit.

Wil jij er nou zeker van zijn dat je voornemens hebt die je wel kunt behalen? Check dan de volgende lijst om ideeën op te doen.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *