Iedere sector binnen onze samenleving heeft het zwaar te verduren. Zo dringt het coronavirus zich niet alleen het zakelijke leven binnen, ook de vrijetijdsbestedingen hebben een flinke klap gekregen. Maar hoe zit het nu eigenlijk met je eigen sportclub of favoriete theater? Welke veranderingen ondergaan zij in deze tijd? En welke, nieuwe initiatieven worden er bedacht?

Dit en veel meer bespreken wij in de talkshow ‘Thuis aan Tafel’, waarin wij ons, op gepaste afstand welteverstaan, voornamelijk focussen op elke vorm van vrijetijdsbesteding binnen ons land. In deze uitzending richten wij ons op de thema’s sport & cultuur. Presentatoren Camiel Beekers en Floor Meijboom nemen samen met een aantal deskundigen aan de hand van diverse reportages het nieuws van de dag met elkaar door.

Zo spreken zij over de heersende angst voor een blessuregolf onder sporters, de hervatting van de voetbaltrainingen, de opkomst van nieuwe festivalinitiatieven en het voor de meesten nog onbekende K-Pop, ook wel Korean pop genoemd. Verder zal ‘spoken word’ artiest Tom Strik de uitzending afsluiten met een stukje uit zijn repertoire.