3e Aflevering Nieuws Uit 3: Weeknieuws in vogelvlucht!

Alweer de derde TV-uitzending van Nieuws Uit 3! Ook dit keer met veel verschillende nieuwtjes en verhalen over allerlei veelbesproken en minder bekende onderwerpen. Presentatrices Simone Boer en Rogina Hassan nemen ons in vogelvlucht mee door de actualiteiten van afgelopen week.

Op het programma staan onder andere entertainment-items, zoals: Black Achievement Month, de 35ste verjaardag van Mario, loot boxes in FIFA games enzovoort. Maar ook zwaarder beladen onderwerpen komen aan bod, te denken aan de 28ste herdenking van de Bijlmerramp, mensenhandel in Nederland en Coming Out Day. Dit en nog veel meer is nu te zien in de bovenstaande uitzending.

Over de auteur

Rogina Hassan

Schrijven en vormgeven is mijn passie, al van jongs af aan maak ik korte of spannende verhalen om met mijn familie en vrienden te delen. Vandaag de dag uit ik mijn schrijfgedrevenheid door het opzoeken en vertellen van echte verhalen voor een groter publiek. Ik heb grote interesses op het gebied van lifestyle, (pop)cultuur en braintainment. Ook zet ik mezelf graag in om met een kritische pen over huidige maatschappelijke zaken in de samenleving te schrijven of crossmediale items hierover produceren. Vertellen alleen, maakt je geen journalist. Onderzoeken, vormgeven en de lezer ook écht iets overbrengen, daar draait het om.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *