Van Tandoor naar Franse cuisine

Van Tandoor naar Franse cuisine

Van Tandoor naar Franse cuisine 

 

Met het eind van de lockdown bijna in zicht, blijkt dat deze toch nog verlengd gaat worden. Voor vele horecazaken wordt de toekomst steeds iets minder hoopvol. Waar bij een aantal restaurants de afhaalmogelijkheid gigantisch goed uitpakt, moet een hoop van de restaurants het doen met twintig bestellingen op een dag.  

 

Ondanks deze lastige tijd heeft voormalig restaurant Tandoor16 de broek opgetrokken en een doorstart gemaakt als Marseille. “Het heeft even geduurd en we zijn later open gegaan dan gepland, maar sinds 5 december verkopen wij hier heerlijk Frans eten met een ietwat mediterraanse twist”, aldus Bart Kaulingfrekssous-chef van Marseille.  

 

Klandizie vinden in een periode van lockdown is erg lastig. Mensen zitten thuis en de gunst om de horeca goed te doen, druipt langzaamaan een beetje weg. Toch is het Marseille gelukt een menu neer te zetten wat de mensen aanspreekt. Bart vertelt dat mensen je toch zien. “In een straat als deze, die heel multicultureel is, is het leuk om te zien dat mensen ons eten toch willen proberen. We hebben er werk van gemaakt om online goed vindbaar te zijn en dat werpt zijn vruchten af. Ik kan niet wachten om mensen na de lockdown de beste bouillabaisse van Rotterdam te laten proeven, lekker vies met veel gekledder.”  

 

 

 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *