“Wat zie jij er leuk uit!” – binnen no time een date met versiercursussen

“Wat zie jij er leuk uit!” – binnen no time een date met versiercursussen

In hartje Utrecht lopen mannen rond die van het aanspreken van vrouwen op straat een sport hebben gemaakt. Dit overkwam redacteur Pien afgelopen zomer twee keer op één dag. De mannen die haar aanspraken gaven complimentjes en vroegen om haar nummer. Het leek enigszins verdacht en na wat onderzoek bleek dat het ging om versiercursussen. Daan de Ram is ‘PUA’ (pickup artist) en oprichter van het online versierplatform Attraction Gym. 

“Als vrouw zijnde word je alleen maar aangesproken door mannen die dat durven. De mannen die niet durven die zien ze niet eens. Dat is een heel groot gedeelte van de mannen en daarom is hier zoveel behoefte aan.” Aldus Daan de Ram. Al jaren leidt hij mannen op tot zelfverzekerde versier-experts. Onderdeel van de cursus is het aanspreken van vrouwen op straat; de mannen krijgen als het ware huiswerk mee en tips over hoe ze het beste een vrouw kunnen benaderen. Deze cursussen worden zowel op straat gegeven als online.

Wat je er ook van vindt, er is veel animo voor de cursussen en volgens Daan de Ram werkt het; “De gemiddelde deelnemer die regelt wel een nummer, een Instagram of gaat zelfs koffie drinken, nog dezelfde dag dat hij een vrouw aanspreekt.” 

Volgens De Ram werkt het dus. Om erachter te komen of de methode van vrouwen aanspreken op straat ook werkt zonder het volgen van een cursus gingen we zelf de straat op met een dappere vrijwilliger, Bodhi. 

U

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *